Ugrás a tartalomra

A legolvasottabb kortárs magyar szerzővel találkozhatnak

2019.09.18
13:30
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Első vajdasági látogatásának apropójából exkluzív interjút ad Lőrincz L. László, vagy írói álnevén Leslie L. Lawrence a Pannon Televíziónak.

A legolvasottabb kortárs magyar szerzővel ma este 7-kor Szabadkán a Népkörben, holnap pedig a zentai Alkotóházban találkozhatnak a rajongók.

Lőrincz L. László, író: „Nagyon kellemes, már én is régóta gondoltam arra, hogy eljövök előbb-utóbb Vajdaságba. Szerencsére sikerült megszervezni egy kedves barátommal, aki meghívott és eljöttem. Gondolom, hogy itt sok jó élményben lesz részem, kellemes emberekkel beszélgetni, körülnézni kicsit, hátha még egy könyv is születik ebből a látogatásból.”

Lőrincz L. László
Leslie L. Lawrence
Pannon RTV
Népkör
Szabadka
Zenta

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.