Ugrás a tartalomra

Vučić szobrot állíttatna Thomas Woodrow Wilsonnak

2019.09.22
17:51
2019.11.16
10:28
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő kezdeményezi, hogy állítsanak szobrot Thomas Woodrow Wilsonnak, az Amerikai Egyesült Államok 28. elnökének Belgrádban.

Ezt Goran Vesić, a szerb főváros polgármester-helyettese jelentette be. Mint mondta, a szoborállítás kezdeményezésének oka, hogy Wilsonnak sokat köszönhet a szerb nép. A köztársasági elnök javaslatáról várhatóan szeptember 27-én tárgyal majd a belgrádi Városi Képviselő-testület.

Thomas Woodrow Wilson
szobor
Belgrád
Goran Vesić
Aleksandar Vučić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.