Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda bezsebelte a három pontot!

2019.10.01
23:24
2024.03.19
08:35
Forrás
Szerbiai RTV
Fordulatos mérkőzéssel szerzett három pontot a Crvena zvezda a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A piros-fehérek 3:1-es győzelmet arattak a görög Olimpiakosz ellen a belgrádi Rajko Mitić Stadionban. Vladan Milojević együttese az első félidőben még vesztésre állt, a mérkőzés második felében azonban sikerült háromszor beletalálniuk a görögök hálójába.

A belgrádi meccsel párhuzamosan zajlott Londonban a csoport nagy derbije is: a Tottenham a Bayernt látta vendégül. A hazai pálya előnye sem segített az angoloknak, ugyanis hatalmas különbséggel, 7:2-es végeredménnyel nyertek a németek.

Jelenleg a Bajnokok Ligája B csoportjában első helyen a müncheni csapat áll. Közvetlenül mögöttük a szerb bajnokok foglalnak helyet, akik a következő mérkőzést október 22-én játszák az angol Tottenham ellen.

Bajnokok Ligája
Olimpiakosz
görög
szerb
Belgrád
angol
német
labdarúgás
Tottenham
Bayern

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.