Ugrás a tartalomra

Vállalkozókkal érkezik Belgrádba a török államfő

2019.10.06
23:26
2024.03.19
08:48
Forrás
Szerbiai RTV
Számos vállalkozóval együtt érkezik hétfőn Belgrádba Recep Tayyip Erdoğan. A török elnök szerbiai látogatása a két ország politikai és gazdasági kapcsolatát erősítheti - írja a Szerbiai RTV.

Tavaly Szerbia és Törökország kereskedelmi árucsere-forgalma meghaladta az egymilliárd eurót, ugyanakkor Szerbiában több mint 500 török vállalat van, a kétnapos látogatás során pedig még ötöt nyithatnak meg, elhelyezik majd egy gyár alapkövét, valamint elkezdődhet a Szerbia és Bosznia-Hercegovina közötti autópálya építése is.

Erdoğannal 200 vállalkozó és több új török befektetés érkezik az országba - írja a szerb közmédia.

Recep Tayyip Erdogan
török
Belgrád
államfő

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.