Ugrás a tartalomra

A bajnoktól szenvedett vereséget a TSC

2019.10.30
20:27
2019.10.31
16:41
Forrás
Pannon RTV
3:1-re kikapott a TSC a Crvena Zvezdától a szerbiai labdarúgó Szuperliga 14. fordulójában. A szerda délutáni mérkőzésen a topolyaiak nem adták könnyen magukat a tavalyi bajnok otthonában.

A Crvena Zvezda vezető találatát Tomané szerezte az első félidő 13-ik percében. az első félidőben szerezte meg az első gólt. A portugál légiós fejjel vette be a topolyaiak kapuját. A TSC ezt követően visszahúzódott, ezért a belgrádiak előtt nagyobb volt a terület és több ígéretes helyzetet is kialakítottak. A mérkőzés 44-ik percében a Zvezda támadott, a topolyaiak védője Grabež menteni akart, de rosszul ért a labdába és saját góljába juttatta a labdát. Így a félidő végén a piros fehérek már két gólos előnnyel mehettek a pihenőre.

A topolyaiak a második félidőben már sokkal bátrabban játszottak. A mérkőzés 63-dik percében váratlan fordulat következett be: Jandernek, a Crvena zvezda játékosának egy topolyai támadás közepette sikerült egy remek gólt rúgnia. A szépséghibája csak az volt, hogy a saját kapujába talált be. A Zvezda előnye így egy gólosra csökkent. A mérkőzés 3:1-es végeredményét a 78. percben Simić állította be.

Vladan Milojević a Crvena Zvezda edzője kiemelte: „Egy kicsit féltünk a mérkőzéstől, mivel a Marakana olyan terep, ahol dominálnunk kell, és mindenki elvárja tőlünk, hogy erős nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. Mindent összevetve ez egy jó mérkőzés volt.”

Tizenhárom mérkőzés után a Crvena Zvezda 36 ponttal továbbra is vezeti a táblázatot, az újonc TSC, amely egy mérkőzéssel többet játszott huszonöt ponttal a táblázat ötödik helyén áll a szerb Szuperligában.

Szabó Zoltán, edző, TSC: „Elégedetlen vagyok az első félidővel, amikor két nagyon könnyű gólt kaptunk. Mintha egy kicsit megijedtünk volna a Zvezdától. A második félidőben azonban ezt már kijavítottuk és szerintem sokkal jobban játszottunk.”

Szabó Zoltán szerint a topolyaiak a vereséget követően nem veszítették el az önbizalmukat és lázasan készülnek a hétvégére, amikor is a niši Radnički csapatával mérik össze tudásukat a zentai városi stadionban.

TSC Labdarúgóklub
Crvena zvezda
Belgrád

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.