Ugrás a tartalomra

Megnyílt az 57. Nemzetközi Bútorkiállítás és -vásár Belgrádban

2019.11.05
19:42
Forrás
Pannon RTV
A november 10-ig tartó rendezvényen bemutatkoznak a szerbiai és a külföldi bútorgyártók és forgalmazók.

A látogatók az egyedi daraboktól a tömeggyártású termékekig mindent megtalálhatnak, és ötleteket meríthetnek a legfrissebb lakberendezési trendekből. Az érdeklődők egy-egy darabot, de akár egy egész lakberendezési kollekciót is megvásárolhatnak. A vásár ideje alatt a kiállítók óriási, akár 70 százalékos kedvezményekkel is várják a potenciális vásárlókat. A rendezvényen 38 ország több mint 500 kiállítója vesz részt.

Belgrád
Nemzetközi Bútorkiállítás és -vásár

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.