Ugrás a tartalomra
Videó
Sztánkó Zsuzsanna beszél

A civil szervezetek pénzügyi vonzatai

A civil szervezetek munkájának és működésének pénzügyi és jogi aspektusa volt a témája a topolyai önkormányzatban megtartott kerekasztal beszélgetésnek.
Videó
az új bútor

Új bútor érkezett a pobedai orvosi rendelőbe

Önkormányzati eszközökből felújították az orvosi rendelőt a Topolya községhez tartozó Pobedán. A településen lévő rendelő összesen három falu, Svetićevo, Kavilló és Pobeda betegeit látja el.
Fotó Videó
kutyacsipelés

Ingyenesen csipeltethetők a kutyák Topolyán

Az önkormányzat 1500 mikrocsipet biztosít ingyenesen az ebtulajdonosok számára. A gazdák kötelessége a 3 hónaposnál idősebb kutyák csippel való ellátása és veszettség elleni oltása.
Fotó Videó
Zentagunaras

Fejlesztések Zentagunarason

A falu körüli tanyák infrastrukturális fejlesztése folyamatban van, a tervek szerint hamarosan folytatják a farmokra vezető utak aszfaltozását is.

Most

08:12, Frissítve: 09:23

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.
22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

A termálfürdő helye

Új termálfürdő épül Topolyán

A közbeszerzési eljárás megtörtént, az engedélyeket kiadták, így minden készen áll ahhoz, hogy egy új termálfürdő épüljön Topolyán.