Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Bezár Párizs egyetlen nudista étterme

2019-01-09
14:45
Forrás
CBS News
Bezárásra kényszerül Párizs nudista étterme az O'Naturel - írja a CBS.

A tulajdonosok, Mike és Stephane Saada még 2017-ben nyitották Kelet-Párizsban az igencsak exkluzív éttermet, ahol a vendégek gyakorlatilag anyaszült meztelenül foglalhattak helyet és rendelhették meg a különleges fogásokat vacsorára. Természetesen öltözőt biztosítottak a helyiségben, de a mobiltelefonokat belépéskor kikapcsolva le kellett adni. Annak ellenére, hogy a nudisták fő turistacélpontja a francia főváros, az étterem forgalma az indulást követően visszaesett, így nem érte meg a fenntartása, pedig évente közel 4 millió vendég látogatott el hozzájuk. Hasonló étterem Európában jelenleg Londonban üzemel. 

Párizs
étterem

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.