Ugrás a tartalomra
Pixabay/illusztráció

Bezár Párizs egyetlen nudista étterme

2019-01-09
14:45
Forrás
CBS News
Bezárásra kényszerül Párizs nudista étterme az O'Naturel - írja a CBS.

A tulajdonosok, Mike és Stephane Saada még 2017-ben nyitották Kelet-Párizsban az igencsak exkluzív éttermet, ahol a vendégek gyakorlatilag anyaszült meztelenül foglalhattak helyet és rendelhették meg a különleges fogásokat vacsorára. Természetesen öltözőt biztosítottak a helyiségben, de a mobiltelefonokat belépéskor kikapcsolva le kellett adni. Annak ellenére, hogy a nudisták fő turistacélpontja a francia főváros, az étterem forgalma az indulást követően visszaesett, így nem érte meg a fenntartása, pedig évente közel 4 millió vendég látogatott el hozzájuk. Hasonló étterem Európában jelenleg Londonban üzemel. 

Párizs
étterem

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.