Ugrás a tartalomra
Rendőr nőnapi virágszállal
FoNet/MUP

Egy szál virággal a kezemben...

2018-03-08
15:46
2018-03-08
15:54
Forrás
Közlemény
A közlekedési rendőrök Szerbia szerte azért állították le a forgalomban részt vevő hölgyeket, hogy egy-egy szál virággal kedveskedjenek nekik a nőnap alkalmából.

A nők kellemesen meglepődtek, sőt el voltak ragadtatva.

A közlekedési rendőrök ezzel a szerény gesztussal kívánták szebbé tenni ezt a napot a hölgyeknek, egyben emlékeztették őket arra, hogy tartsák tiszteletben az előírásokat, valamint az időjárási körülményekhez alkalmazkodva figyelmesen és óvatosan vezessenek - közölte a szerbiai Belügyminisztérium.

közlekedés
rendőr
forgalom
Belügyminisztérium
nőnap

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Holdfogyatkozás fázisai

Egyedülálló holdfogyatkozás pénteken este

Az évszázad leghosszabb, 103 perces teljes holdfogyatkozása lesz pénteken, a Mars pedig 15 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint ezekben a napokban. Európából is megfigyelhető lesz.