Ugrás a tartalomra
pixabay/mgpalmer

Ez az állam tudhatja magáénak a világ legdrágább ingatlanjait

2020.06.06
11:43
2020.06.06
11:58
Forrás
vilaggazdasag
A járvány sem okozott gazdasági károkat ezen a területen.

Akár 48 ezer euróba is kerülhet az ingatlanok négyzetméterára Monacóban - derül ki a legfrissebb ingatlanpiaci adatokból. Ezzel pedig még mindig a miniállam tudhatja magáénak a világ legdrágább luxusingatlanjait. A szakemberek szerint a koronavírus-járvány sem okozott gazdasági károkat ezen a területen, sőt a kínálat szűkössége miatt még tovább emelkedhet az ingatlanok ára. A világ második legdrágább luxusingatlan-piaca Hongkongé. Ott egy négyzetméter átlagosan 44 700 euróba kerül. New York a harmadik helyre szorult, ott a fényűző lakások négyzetmétere átlagosan 24 ezer euróba kerül.

ingatlan
Monaco

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!