Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

A hétvégéig maradnak a fagyos hajnalok

2021.04.07
11:54
2021.04.07
12:21
Forrás
Pannon RTV
A hidegfront, amely hétfőn este érte el térségünket igazi télies időt hozott. Több helyen volt havazás, a hőmérséklet éjjelente fagypont alá esett. Felmelegedés a hétvégén várható.

Kedden több helyen havazott. Torontálvásárhelyen erõs havazás volt. Annyi hó esett, hogy igazi hótakaró képződött a háztetőkön, a fákon, a füves területeken, az autókon...

Csütörtökön is sokfelé fagyos lesz a reggel. Napközben gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést, helyenként záporok, zivatarok is előfordulhatnak. A felmelegedés pénteken éri el térségünket. A hétvégén csapadék nem várható, de a szél megélénkülhet. A nappali csúcshőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Torontálvásárhely
havazás

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!