Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/Марина Войтик

A holtomiglan-holtodiglan titka...

2019.09.12
20:14
2019.09.13
08:46
Forrás
nlc.hu
21 éves nőt vett feleségül egy 74 éves férfi Szerbiában.

Milojko Božić a hétvégén kötött házasságot 53 évvel fiatalabb arájával, Milijana Bogdanovićtyal. A pár fél évvel ezelőtt egy valóságshow-ban szerepelt, ezért mindketten celebbé váltak, az esküvőről is beszámoltak a szerb tévécsatornák. A ceremónián azonban a menyasszony szülei és a vőlegény gyermekei nem voltak jelen, ők ugyanis nem fogadják el az 53 év korkülönbséggel élő pár szerelmét.

Milojko és Milijana ugyanakkor azt állítja, őszintén szeretik egymást, szerelmük nem csak marketingfogás. Kapcsolatuk azonban nem volt mindig felhőtlen. A valóságshow után ugyanis Milijana megcsalta vőlegényét egy fiatalabb férfival. Később azonban kibékültek, és saját bevallásuk szerint már csak arra vágynak, hogy együtt élhessenek, míg a halál el nem választja őket.

házasság
korkülönbség
feleség
férj
fiatal
idős

Most

13:33, Frissítve: 13:38

A bankok finanszírozzák az esőerdők pusztítását

Az Amazonas-vidék pusztításában részt vevő vállalatokat finanszíroztak az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és az EU tagállamainak központi bankjai, miközben a tudósok jelentése szerint az erdőirtás túl van az átbillenési ponton.
13:22

Mesedélelőtt a horgosi könyvtárban

Ma ünnepeljük a magyar népmese napját, amely Benedek Elek születésének napjához kötődik. Ebből az alkalomból a horgosi József Attila fiókkönyvtárban mesedélelőttöt szerveztek a legkisebbeknek, hogy közelebb hozzák hozzájuk a magyar meséket.
12:54, Frissítve: 15:27

Négy diákot támogat a Studio Present Kft.

Négy fiatal programozó tehetség érdemelte ki idén a szabadkai Studio Present Kft. ösztöndíját. Az ünnepélyes átadó ma volt. A díjazottak a nagybecskereki Mihajlo Pupin Műszaki Tudományok Karára, valamint a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolára járnak.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.