Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/Марина Войтик

A holtomiglan-holtodiglan titka...

2019-09-12
20:14
2019-09-13
08:46
Forrás
nlc.hu
21 éves nőt vett feleségül egy 74 éves férfi Szerbiában.

Milojko Božić a hétvégén kötött házasságot 53 évvel fiatalabb arájával, Milijana Bogdanovićtyal. A pár fél évvel ezelőtt egy valóságshow-ban szerepelt, ezért mindketten celebbé váltak, az esküvőről is beszámoltak a szerb tévécsatornák. A ceremónián azonban a menyasszony szülei és a vőlegény gyermekei nem voltak jelen, ők ugyanis nem fogadják el az 53 év korkülönbséggel élő pár szerelmét.

Milojko és Milijana ugyanakkor azt állítja, őszintén szeretik egymást, szerelmük nem csak marketingfogás. Kapcsolatuk azonban nem volt mindig felhőtlen. A valóságshow után ugyanis Milijana megcsalta vőlegényét egy fiatalabb férfival. Később azonban kibékültek, és saját bevallásuk szerint már csak arra vágynak, hogy együtt élhessenek, míg a halál el nem választja őket.

házasság
korkülönbség
Szerbia
feleség
férj
fiatal
idős

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.