Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Joel C Ryan

Ingyenesen olvasható J.K. Rowling új mesesorozata

2020-05-27
10:21
Forrás
hirado.hu
Ingyenesen publikálja a Harry Potter-sorozattól teljesen független, új mesesorozatát J.K. Rowling brit írónő. A The Ickabog című könyv első részlete máris elérhető az interneten.

Az 54 éves bestsellerszerző több mint tíz éve gyermekei számára, esti meseként fogalmazta meg az egyetlen más művéhez sem köthető, az igazságról és a hatalommal való visszaéléséről szóló, egy képzeletbeli országban játszódó tündérmeséjét, amelynek témái időtlenek és érvényesek lehetnek bármely kor, bármely országában. A gyermekkönyv első két fejezetét kedd délután publikálták egy külön erre a célra létrehozott internetes oldalon, ahol július 10-ig hétköznapokon részletekben a teljes művet közzéteszik. Az újonnan publikált történet a jövőben nyomtatott és elektronikus formában számos nyelven megjelenik. A majdani bevételből a járvány által leginkább sújtott közösségeket szeretnék segíteni.

J. K. Rowling

Most

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.