Ugrás a tartalomra
pixabay.com/graphicmama-team

Kilencévesen diplomázik a villamosmérnöki karon egy belga csodagyerek

2019-11-17
09:24
2019-11-17
09:30
Forrás
CNN, hirado.hu
Laurent Simons a holland Eindhoveni Műszaki Egyetemen végzi tanulmányait és a tervek szerint decemberben szerzi meg diplomáját.

A diploma után a villamosmérnöki doktori programban készül továbbtanulni, illetve édesapja elmondása szerint az orvostudományi karra is felvételizni fog. A szülők elmesélték, hogy gyermekük különleges képességeit a nagyszülők fedezték fel, amit először túlzásnak véltek. Laurent-ra azonban nemsokára felfigyeltek az iskolában is. Egymás után íratták vele a teszteket, hogy felderítsék képességeit. A tanárok szerint a belga gyerek agya olyan, akár egy szivacs.

csodagyerek
diploma
egyetem
Laurent Simons

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.