Ugrás a tartalomra
az ifjú pár
screenshot/RTS video

Különleges esküvő Basahídon

2018-05-14
14:07
2018-05-14
14:23
Forrás
Szerbiai RTV
Surbi és Attila egy pravoszláv templomban fogadtak egymásnak örök hűséget a Nagykikindához közeli Basahídon.

Egy indiai, egyébként Melbournben élő hölgy, Surbi és az Ausztráliában élő, nevéből ítélve vélhetően magyar származású Fehér Attila egy pravoszláv templomban fogadtak egymásnak örök hűséget - tudósít a Szerbiai RTV. Az ortodox szokások szerint Sofija és Pero névre keresztelkedtek, így mondták ki a boldogító igent.

A tudósítás szerint az indiai nő, annak ellenére, hogy egy pravoszláv templomban volt az esküvő, megtartotta az indiai szokásokat és a helyi hagyományoknak megfelelő ruhában vonult be.

Basahíd
házasság
indiai
ausztrál
esküvő

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.