Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Londonban megnyílt az első karácsonyi vásár

2019-07-29
23:14
Forrás
24.hu
Rekordot döntött azzal, hogy 149 nappal az ünnep előtt kezdte a karácsonyi vásárt a nagy múltú londoni Selfridges áruház. Egy nagy szakállas, kabátos mikulást is munkába állítottak.

A Selfridges egyik munkatársa szerint a vásárlók körében nagy igény mutatkozik arra, hogy szezonon kívül vásárolják meg az ünnepi ajándékokat és díszeket. Például azok a turisták is vihetnek haza brit karácsonyi szuvenírt, akik most Londonban vannak, de télen nem tudnak visszatérni.

London
karácsonyi vásár
Selfridges
Mikulás

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.