Ugrás a tartalomra
Pixabay/GooKingSword/illusztráció

Luke Skywalker fénykardjára lehet licitálni egy árverésen

2018-12-04
19:18
2018-12-04
19:28
Forrás
hirado.hu
A jövő héttől lehet licitálni arra fénykardra, amelyet a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill forgatott a Csillagok háborúja című filmben.

Aki meg szeretné vásárolni a Star Wars-hős legendás fegyverét vastag pénztárcával kell, hogy rendelkezzen, ugyanis az aukciós ház előzetesen mintegy 200 ezer dollárra becsülte a relikviát. A filmhez összesen öt kardot csináltak, ezek egyike szerepel az árverésen. Az aukción még további 25, a filmhez tartozó kellék kerül majd kalapács alá.

Luke Skywalker
Csillagok háborúja

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.