Ugrás a tartalomra
eurovix.com

Ma este lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője

2019-05-16
15:33
Forrás
Pannon RTV
A második elődöntővel folytatódik ma este 21 órától a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál Tel-Avivban.

A szomszédos országok közül ma Észak-Macedónia, Horvátország, Albánia és Románia énekesei is a színpadra lépnek. Két napja az első elődöntőből magyar versenyző, Pápai Joci nem jutott tovább, de a szerbiai Nevena Božović igen. Ő már a szombati fináléban fog fellépni legközelebb. A ma esti műsort a tévénézők Szerbiában a Szerbiai RTV 1-es csatornáján 21 órától élőben tekinthetik meg, de ezúttal szavazni nem tudnak majd.

Eurovíziós Dalfesztivál
Tel-Aviv

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.