Ugrás a tartalomra
eurovix.com

Ma este lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője

2019-05-16
15:33
Forrás
Pannon RTV
A második elődöntővel folytatódik ma este 21 órától a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál Tel-Avivban.

A szomszédos országok közül ma Észak-Macedónia, Horvátország, Albánia és Románia énekesei is a színpadra lépnek. Két napja az első elődöntőből magyar versenyző, Pápai Joci nem jutott tovább, de a szerbiai Nevena Božović igen. Ő már a szombati fináléban fog fellépni legközelebb. A ma esti műsort a tévénézők Szerbiában a Szerbiai RTV 1-es csatornáján 21 órától élőben tekinthetik meg, de ezúttal szavazni nem tudnak majd.

Eurovíziós Dalfesztivál
Tel-Aviv

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.