Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

A mozilátogatás viselkedési szabályzata - angol módra...

2019.04.28
14:47
2019.04.28
14:53
Forrás
021, The Sun
„Nem eszünk, nem iszunk, és csendben maradunk!”

Nagy-Britanniában is bemutatták a Bosszúállók legújabb darabját, a Végjátékot. Egy angol férfi, aki az elsők között tekintette meg az alkotást, viselkedési szabályzatot küldött a barátnőjének, amelyben leírja, hogy a nő mit tehet a bemutatón és mit nem - írja a The Sun brit lap. A levélben a többi között a következő olvasható: „Nem fogunk pattogatott kukoricáért sorakozni, a film előtt találd fel magad. Nem fogyaszthatsz semmit a vetítés alatt, csupán halkan kortyolhatsz vizet.”. A férfi még azt is kikötötte, hogy barátnője nem szólhat a vetítés alatt. A nő sértődötten és csodálkozva osztotta meg mindezt közösségi oldalán.

mozi
filmbemutató
angol
viselkedés

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 12:53

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.