Ugrás a tartalomra
vagta.hu

Nemzeti Vágta - szurkoljon a hétvégén a vajdasági lovasoknak!

2022.09.28
20:53
2022.09.28
21:06
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén tartják Budapesten a Nemzeti Vágta döntőjét. A vajdasági lovasok az utóbbi években sikert sikerre halmoztak a megmérettetésen. Idén is többen kvalifikálták magukat a Vajdasági Vágtáról.

Riporterünk Kishegyesen nézett utána, hogy Cékus Noémi és lova Lakáj, hogyan készül a versenyre.

A Közügyekben Bunford Tivadar a vajdasági esélyekről beszélt. A Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója szerint vidékünkön sokat fejlődött a lovassport, aminek köszönhetően bárkivel felvesszük a versenyt a Kárpát-medencében.

Nemzeti Vágta
Vajdasági Vágta

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.