Ugrás a tartalomra
vagta.hu

Nemzeti Vágta - szurkoljon a hétvégén a vajdasági lovasoknak!

2022.09.28
20:53
2022.09.28
21:06
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén tartják Budapesten a Nemzeti Vágta döntőjét. A vajdasági lovasok az utóbbi években sikert sikerre halmoztak a megmérettetésen. Idén is többen kvalifikálták magukat a Vajdasági Vágtáról.
vagta.hu

Riporterünk Kishegyesen nézett utána, hogy Cékus Noémi és lova Lakáj, hogyan készül a versenyre.

A Közügyekben Bunford Tivadar a vajdasági esélyekről beszélt. A Háló Vajdasági Fejlesztési Alapítvány igazgatója szerint vidékünkön sokat fejlődött a lovassport, aminek köszönhetően bárkivel felvesszük a versenyt a Kárpát-medencében.

Nemzeti Vágta
Vajdasági Vágta

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű