Ugrás a tartalomra
Pixabay

Országos Étterem Hét Magyarországon

2017-10-08
09:39
2017-10-08
09:55
Forrás
hirado.hu
Több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem várja a vendégeket finomságokkal, kedvezményes áron.

Hétfőn indul a gasztronómiát kedvelők egyik legizgalmasabb őszi programja Magyarországon. Az Országos Étterem Hét rendezvényen immár 13. alkalommal várja több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem az érdeklődőket országszerte. A 3300 forintos, 3 fogásos menüsorokat október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek, amennyiben előzetesen asztalt foglalnak a www.etteremhet.hu weboldalon, ahol megtalálható a résztvevők teljes listája is. A foglalásokat a program teljes ideje alatt, a jövő héten is folyamatosan fogadják. (hirado.hu)

Országos Étterem Hét
magyarország

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Ludasi Betyárnap

Betyárnapot tartanak ma Ludason

A helyi közösség szervezésében idén már nyolcadik alkalommal tartják meg a hagyománnyá vált lovas játékokat, amelynek keretében főzőversenyt is szerveznek.