Ugrás a tartalomra
elimohelpshop.hu

Összefogással Olivér gyógyulásáért

2020-12-04
07:41
2020-12-04
18:40
Forrás
Pannon RTV
A bajmoki Pál Gajódi Olivérnek szerte a világon akadnak jóakarói, akik kisebb-nagyobb adományaikkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a lassan egy éves kisfiú megkapja azt, amire a legnagyobb szüksége van: egy génterápiás kezelést.

Az SMA1, azaz gerincizom atrófia betegségben szenvedő kisfiún egy Zolgensma nevű, több mint 2 millió euró értékű gyógyszer tudna segíteni. A számos adakozónak és a vajdasági összefogásnak köszönhetően folyamatosan gyarapodik a pénz Olivér számláján, a gyűjtéshez pedig a magyarországi Elimo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítvány is csatlakozott.

elimohelpshop.hu

A jótékonysági webáruház működését mutatja Murinai Móni, az Elimo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítvány alapítója. Itt - mások mellett - Olivérnek is vannak már köszönő oklevelei.

Murinai Móni: „A jótékonysági webáruházunk keretein belül vannak különböző köszönő oklevelei Olivérnek, akár a szülinapjára, akár karácsonyra, akár Mikulásra. És tulajdonképpen van még egy emelt díjas telefonszáma is Olivérnek, adományvonalat nem sikerült sajnos az idő hiányában elintézni, viszont sikerült egy emelt díjas telefonszámot, amin szintén tudják Olivért támogatni.”

Pannon RTV/Bodzsoni Péter

Az elimohelpshop.hu webáruházon keresztül ismert cégek termékeit is meg lehet vásárolni, valamint szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. A partnercégeknél történt vásárlások után az alapítvány jutalékot kap, és ezt osztják szét a gyerekek között.
Szerbiában csütörtökön jelentették be a hírt, hogy a kétéves, szintén spinális izomatrófia betegséggel küzdő Anika Manić számára már összegyűlt a pénz. A kislány a tervek szerint januárban kerül fel Budapestre, ahol megkapja majd a szükséges kezelést, a jótékonykodók pedig abban reménykednek, hogy Olivért vele egyidőben kezelhetik a magyar fővárosban.

„Mivel Olivér jelenleg lélegeztetőgépen van, igaz, hogy nagyon-nagyon keveset segít be neki a lélegeztetőgép, de még sajnos azon van, a jelenlegi megállapodás az, hogy január végén szeretnénk a Bethesdába átszállíttatni Olivért, és itt az orvosi team, amely kimondottan az SMA-s gyerekek kezelésére jött létre, ők fogják leválasztani Olivért a gépről, itt Magyarországon.”

Olivért a jótékonysági webáruházon keresztül való vásárlás és az emelt díjas telefonhívás mellett az alapítványi bankszámlaszámra történő utalással is tudják segíteni Magyarországon.

Pál Gajódi Olivér alapítványi számlaszáma:
MagnetBank: 16200106-11624321-00000000.
Revolut számla adatai: Murinai Mónika Közlemény:OLIVÉR
IBAN: LT11 3250 0003 1067 9231
BIC: REVOLT2

Pál Gajódi Olivér
Elimo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítvány
Murinai Móni

Most

09:58, Frissítve: 10:09

Öt napja áram nélkül

Svrljig községben rendkívüli helyzetet hirdettek, mivel hét falu több mint 300 háztartásában már öt napja nincs villanyáram.

Népszerű

Halálos kimenetelű baleset Hajdújárás és Palics között

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma délelőtt Palics és Hajdújárás között. A két települést összekötő felüljárón egy 53 éves férfi Ford Fiesta típusú gépkocsijával elgázolt egy 58 éves kerékpáros nőt, aki a helyszínen életét vesztette.