Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zvekán Péter

A Pannon Reggeli csapata Bácskertesen

2018-04-02
07:49
2018-04-02
10:56
Forrás
Pannon RTV
Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter kora reggel óta járja Bácskertes utcáit. A fiúk egy hagyományos kupuszini locsolkodáson vesznek részt.

A kupuszini fiúk már éjjel egy órakor útra kelnek, és rezesbanda kíséretében sorba járják a lányos házakat a faluban. Minden háznál csatlakozik hozzájuk a hajadon lány, akit meglocsoltak. Ezt követően, nyolc óra tájékán a locsolkodás egy igazi táncmulatsággal fejeződik a falu főterén.

Pannon Reggeli
Bácskertes
húsvét
locsolkodás

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.