Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zvekán Péter

A Pannon Reggeli csapata Bácskertesen

2018-04-02
07:49
2018-04-02
10:56
Forrás
Pannon RTV
Brasnyó Zoltán és Zvekán Péter kora reggel óta járja Bácskertes utcáit. A fiúk egy hagyományos kupuszini locsolkodáson vesznek részt.

A kupuszini fiúk már éjjel egy órakor útra kelnek, és rezesbanda kíséretében sorba járják a lányos házakat a faluban. Minden háznál csatlakozik hozzájuk a hajadon lány, akit meglocsoltak. Ezt követően, nyolc óra tájékán a locsolkodás egy igazi táncmulatsággal fejeződik a falu főterén.

Pannon Reggeli
Bácskertes
húsvét
locsolkodás

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.