Ugrás a tartalomra
Bohóc
Illusztráció: Pixabay/Gonzalo Dagnino

Tart a felmondástól? Béreljen egy bohócot!

2019-09-16
20:05
2019-09-16
20:11
Forrás
BBC, hvg.hu
Bohócot vitt magával a felmondását lebonyolító megbeszélésre egy férfi Új - Zélandon.

Az új-zélandi FBC humánerőforrás-osztálya arra kérte a férfit, hogy a beszélgetésre hozzon magával valakit, aki támogatja őt. Ahelyett, hogy családtagot vagy barátot vitt volna, 200 új-zélandi dollárért cserébe felbérelte a részmunkaidős stand-up comedyst, Joe bohócot. A megbeszélésen többször is figyelmeztetni kellett a bohócot, aki hatalmas zajt csapott az állatfigurás lufik készítése közben. Amikor a férfival közölték a munkáról való elbocsájtását, Joe ennek megfelelően szomorúan bólogatott, mintha csak ő kapta volna a rossz hírt. A férfi szerint mindenkinek javasolt egy jó bohóc bérlése, ha tudja, hogy fel fognak neki mondani. A családját, barátait mindenképpen vigye magával, de ha van egy bohóc, különösen Joe, akkor határozottan ajánlom - mondta el a férfi.

bohóc
felmondás
Új-Zéland

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.