Ugrás a tartalomra

30 ezer dinár alkalmazottanként

2021.07.14
21:52
2021.07.14
22:07
Forrás
Tanjug, Novosti
Érkezik a támogatás a vendéglátás és a turizmus számára.

 Júliusban és augusztusban érkezik az állami pénzügyi segély a feltételeket kielégítő cégek számára a járvány következményeinek az enyhítésére. Csaknem 31 ezer dinár jár alkalmazottanként. Több mint 12 ezer vállalat jogosult a térítésmentes segítségre Szerbiában. Külön folyószámlát nyitnak majd számukra. Amennyiben egy cég a munkások több mint 10 százalékát elbocsátja a kifizetés után 3 hónappal, elveszti a támogatásokhoz való jogát.

támogatás
vendéglátás
turizmus

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.