Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Aláírták a szerződést az Újbelgrád és Surčin közti útszakasz megépítéséről

2019-08-18
15:03
2019-08-18
16:51
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić szerb államfő is részt vett azon a találkozón, amelyen aláírták a Koridor 11-es közlekedési folyosó kiépítésére vonatkozó megállapodást.

Az Újbelgrád és Surčin közti szakasz megépítéséért a kínai illetőségű China Communications Construction Company felel majd. A projekt értéke 70,5 millió dollár. A munkálatok a tervek szerint 2021 év végéig fejeződnek majd be.

Zorana Mihajlović, szerb közlekedési miniszter: „Emlékeztetnék arra is, hogy a kínai CRBC cég befejezi a Surčin-Obrenovac szakaszt, amit szerintem december 18-án, Szent Nikola napján átadunk. Őszintén remélem, hogy az Újbelgrád és Surčin közti szakasz kiépítése, amelyről ma írtuk alá a megállapodást, tehát ennek a szakasznak a munkálatai 2020. március 1-jén elkezdődnek.”

Újbelgrád
Surcin
útszakasz
11-es közlekedési folyosó
Zorana Mihajlovic

Most

15:45, Frissítve: 15:56

Véget ért a kényszerszünet

Visszatértek az iskolapadokba a szerbiai diákok. Ez csaknem 137 és fél ezer általános iskolás diákot és 62 ezer középiskolás tanulót jelent Vajdaságban.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.