Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Aláírták a szerződést az Újbelgrád és Surčin közti útszakasz megépítéséről

2019-08-18
15:03
2019-08-18
16:51
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučić szerb államfő is részt vett azon a találkozón, amelyen aláírták a Koridor 11-es közlekedési folyosó kiépítésére vonatkozó megállapodást.

Az Újbelgrád és Surčin közti szakasz megépítéséért a kínai illetőségű China Communications Construction Company felel majd. A projekt értéke 70,5 millió dollár. A munkálatok a tervek szerint 2021 év végéig fejeződnek majd be.

Zorana Mihajlović, szerb közlekedési miniszter: „Emlékeztetnék arra is, hogy a kínai CRBC cég befejezi a Surčin-Obrenovac szakaszt, amit szerintem december 18-án, Szent Nikola napján átadunk. Őszintén remélem, hogy az Újbelgrád és Surčin közti szakasz kiépítése, amelyről ma írtuk alá a megállapodást, tehát ennek a szakasznak a munkálatai 2020. március 1-jén elkezdődnek.”

Újbelgrád
Surcin
útszakasz
11-es közlekedési folyosó

Most

20:39, Frissítve: 23:00

Újvidéken is tüntetnek

Nem csak Belgrádban, hanem más szerbiai városokban is tüntetnek. Kruševacon, Kragujevacon és Újvidéken is utcára vonultak az emberek.
18:58, Frissítve: 21:43

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.
17:59, Frissítve: 21:43

Elhalasztják a Kanizsa Fesztet

A szervezők a járványügyi helyzetet figyelembe véve döntöttek a magyarkanizsai esemény elhalasztása mellett. Várhatóan ősszel tartják majd meg a rendezvényt.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.