Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Alig csökken az üzemanyag ára Szerbiában

2019-06-12
17:27
Forrás
VajdaságMa, Politika
Míg a régióban jelentősen csökkent az üzemanyag ára, Szerbiában alig egy dinárral lett olcsóbb az elmúlt napokban.

Horvátországban például 2015 óta nem volt ennyire olcsó az üzemanyag. A dízel ára átszámítva 18 dinárral olcsóbb náluk, a gázolajért pedig 16 dinárral kell kevesebbet fizetni. A benzin ára Szerbiában és Horvátországban megegyezik, 153,6 dinár körül alakul. A volt Jugoszlávia utódállamainak többségében azért lett olcsóbb a fekete arany, mert az utóbbi két hétben csökkent az ára. A régióbeli országokhoz viszonyítva a dízel csupán Albániában és Görögországban, a gázolaj pedig Görögországban és Magyarországon drágább, mint Szerbiában. A benzin árát tekintve továbbra is a középmezőnyben van az ország.

Szerbia
Horvátország
üzemanyag
üzemanyag ára

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.