Ugrás a tartalomra

Az illetékesek elégedettek a regisztráció ütemével

2023.03.23
09:43
2023.03.23
14:05
Forrás
Pannon RTV
Keddig több mint 30.000 agrárgazdaságot jegyeztek be a mezőgazdasági minisztérium e-Agrar felületére – közölte Jelena Tanasković tárcavezető.

Kielégítőnek tartja a regisztráció ütemét, megköszönte a gazdáknak, hogy máris ilyen nagy számban bejelentkeztek. Szerinte ez azt jelzi, hogy az emberek értik az elektronikus rendszer jelentőségét. Hangsúlyozta: semmiféle határidő nincs, a rendszer mindig nyitva lesz, bármikor regisztrálhatnak. Hozzátette, tehát nem március 31-e a bejelentkezési határidő, de a támogatások igénylésének feltétele mostantól az, hogy az agrárgazdaság szerepeljen az elektronikus nyilvántartásban. Javasolja a termelőknek, hogy mielőbb végezzék el a bejegyzést, azt megelőzően pedig, ha szükséges, rendezzék vagyoni helyzetüket a kataszteri hivatalban. Érdemes mielőbb elintézni a regisztrációt, ugyanis az idei támogatásokra – először is az első negyedévi tejprémiumra – április 3-ától lehet jelentkezni.

e-Agrar
Jelena Tanasković

Most

11:42, Frissítve: 11:56

Tűzvédelmi előadások a gazdáknak

Tűzvédelmi előadás sorozatot tart Magyarkanizsa községben a községi Önkéntes Tűzoltó Szövetség. A tűzvédelmi előadás hosszú évek után került újból megszervezésre, célja pedig, hogy a termelőket felkészítse az aratási időszakra.
10:38, Frissítve: 12:48

Ma van a dohányzásmentes világnap

Naponta 13-an halnak meg tüdőrák következtében Szerbiában, 90 százalékuk dohányos. Ma van a dohányzásmentes világnap. A dohányzók számát tekintve Szerbia az ötödik helyen áll Európában.
08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű