Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Befejezték az útblokádot a gazdák Szabadkán

2022.08.16
19:35
2022.08.16
21:22
Forrás
Pannon RTV
Kedd este hét órakor befejezték a Szabadkán tüntető gazdák a Strossmayer utca blokádját.

A Pannon RTV stábjának azt nyilatkozták, valószínűleg csütörtökön délelőtt tárgyalnak majd Szabadka polgármesterével a lehetséges megállapodás részleteiről. A sajtónak továbbá megerősítették, hogy szerdán reggel nyolckor visszatérnek Szabadka központjába, a továbbiakról pedig az egyeztetések után döntenek.

gazda
tüntetés
traktor
Szabadka
útlezárás
blokád

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.