Ugrás a tartalomra
Pixabay

CNC gépkezelő tanfolyam felnőtteknek

2019-11-17
15:11
Forrás
Magyar Szó
Tíz felnőtt kezdte meg a CNC-gépi forgácsoló tanfolyamot az adai Műszaki Iskolában. A nagy érdeklődésre való tekintettel decemberben még egy tanfolyamot indítanak.

Erre november 29-éig várják a jelentkezőket. A képzés 85 ezer dinárba kerül, és négy részletben lehet törleszteni. A 300 órás tanfolyamon 240 gyakorlati és 60 elméleti órát kell meghallgatniuk a tanulóknak, és ha sikeresen vizsgáznak, akkor áprilisban CNC-gépi forgácsoló diplomát kapnak. Józó Mónika, a felnőttképzés koordinátora kiemelte, a tanfolyam célja, hogy lehetőséget adjon azoknak a felnőtteknek, akik bíznak abban, hogy egy új szakma elsajátításával nagyobb esélyük lesz a boldogulásra a jelenlegi vagy az új munkahelyükön.

Ada
Műszaki Iskola

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.