Ugrás a tartalomra
Pixabay

CNC gépkezelő tanfolyam felnőtteknek

2019-11-17
15:11
Forrás
Magyar Szó
Tíz felnőtt kezdte meg a CNC-gépi forgácsoló tanfolyamot az adai Műszaki Iskolában. A nagy érdeklődésre való tekintettel decemberben még egy tanfolyamot indítanak.

Erre november 29-éig várják a jelentkezőket. A képzés 85 ezer dinárba kerül, és négy részletben lehet törleszteni. A 300 órás tanfolyamon 240 gyakorlati és 60 elméleti órát kell meghallgatniuk a tanulóknak, és ha sikeresen vizsgáznak, akkor áprilisban CNC-gépi forgácsoló diplomát kapnak. Józó Mónika, a felnőttképzés koordinátora kiemelte, a tanfolyam célja, hogy lehetőséget adjon azoknak a felnőtteknek, akik bíznak abban, hogy egy új szakma elsajátításával nagyobb esélyük lesz a boldogulásra a jelenlegi vagy az új munkahelyükön.

Ada
Műszaki Iskola

Most

15:53, Frissítve: 16:06

Sokakat csábít a szabadkai medence

A kora délutáni órákban még nem volt nagy nyüzsgés a szabadkai sétaerdei medence környékén, mégis akadtak olyanok, akik kihasználták a felmelegedést. Kicsik és nagyok egyaránt csobbantak a hűs vízben.
15:16, Frissítve: 15:25

Szigorítások Újvidéken

Szigorításokat vezetett be az újvidéki válságstáb. A vendéglátóipari létesítmények nyitvatartási idejét reggel 6 és este 11 óra közé korlátozzák. Tilos ünnepségek és rendezvények szervezése.
14:12, Frissítve: 14:31

Online térbe költöznek a VM4K eseményei

Online térben lesz elérhető a szabadkai VM4K csütörtök esti koncertje és a Top 10 elnevezésű kamasztábor - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a központ.
13:16, Frissítve: 13:34

Szabadkára került a Balkán Kulcsa

Mórahalmon ma ünneplik Szerbia napját. Pontosan egy éve ezen a napon nyílt meg a Kolo Szerb Kulturális Központ. Ez alkalomból sor került a Balkán kulcsa szimbolikus, virtuális átadására.

Népszerű

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.