Ugrás a tartalomra
Pixabay

CNC gépkezelő tanfolyam felnőtteknek

2019-11-17
15:11
Forrás
Magyar Szó
Tíz felnőtt kezdte meg a CNC-gépi forgácsoló tanfolyamot az adai Műszaki Iskolában. A nagy érdeklődésre való tekintettel decemberben még egy tanfolyamot indítanak.

Erre november 29-éig várják a jelentkezőket. A képzés 85 ezer dinárba kerül, és négy részletben lehet törleszteni. A 300 órás tanfolyamon 240 gyakorlati és 60 elméleti órát kell meghallgatniuk a tanulóknak, és ha sikeresen vizsgáznak, akkor áprilisban CNC-gépi forgácsoló diplomát kapnak. Józó Mónika, a felnőttképzés koordinátora kiemelte, a tanfolyam célja, hogy lehetőséget adjon azoknak a felnőtteknek, akik bíznak abban, hogy egy új szakma elsajátításával nagyobb esélyük lesz a boldogulásra a jelenlegi vagy az új munkahelyükön.

Ada
Műszaki Iskola

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.