Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanović

Cserélje le a régi tragacsot!

2020-09-15
07:01
2020-09-15
09:15
Forrás
Vajdasági RTV, Szerbiai RTV
Autóvásárlási akciót indított a Fiat szerbiai gyára. A Fiat Restart kampány október 15-ig tart.

A használt autókat 2.200 euróért számítják be az új kocsi árába. Az eljárás nagyon egyszerű, 15 percig tart - mondják a cég illetékesei. A régi gépjárművet csak el kell hajtani a Fiat bármelyik üzletébe. Személyigazolvány és vezetői engedély szükséges. Amennyiben az autó be van jegyezve, a rendszámtáblát leveszik és visszaadják a tulajdonosnak, hogy a rendőrségen kijelentse, ha pedig nincs a vásárló tulajdonában a jármű, akkor közjegyző által hitelesített engedéllyel kell rendelkeznie. Az akció az 500L Cross-ra vonatkozott eredetileg, de kiterjesztették a haszongépjárművekre és a Jeep, valamint az Alfa Romeo modellekre is. Az elmúlt 10 év alatt egyébként ilyen és ehhez hasonló akciók során mintegy 14 ezer régi autót hasznosítottak újra Szerbiában.

Fiat
500L
Jeep
Cross
Alfa Romeo

Most

23:01, Frissítve: 23:07

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.
19:45, Frissítve: 20:33

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.