Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Díjazták a legsikeresebb szabadkai cégeket

2021.12.23
15:35
2021.12.23
16:56
Forrás
Pannon RTV
Olyan cégeket jutalmaztak, amelyek 2021-ben kiemelkedtek tevékenységükkel. A rendezvényen a jubiláris díjakat is kiosztották.

Díjakat adott vállalkozásoknak a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A régió gazdaságának fejlődésére gyakorolt kiemelt tevékenységéért kapott díjat több észak-bácskai cég. A szabadkai Jovište, a magyarkanizsai Visa-Prom és a topolyai Sat-Trakt vállalkozás is díjazva lett az eseményen. Külön elismerésben részesült Aleksandar Vasić, a szabadkai Adam-Šped System tulajdonosa. A rendezvényen olyan vállalkozásokat is elismertek, amelyek több évtizede léteznek és sikeresek.

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Apró Zoltán, igazgató, Previ, Szabadka: „Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Körzeti Gazdasági Kamara elismerésben részesített bennünket. Ennek az alapja, hogy 30 éve dolgozunk szabadkai és észak-bácskai piacon. Remélem, hogy a következő 30 évben is ugyanilyen dinamikusak és sikeresek tudunk lenni.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

A szabadkai Cim Gas 30 éves munkáját is díjazták. Kern Csaba, a vállalkozás igazgatója elmondta, nagy elismerés ez számára, a jövőben is szeretné, ha a vállalkozása helyt állna a piacon, azonban ez már a fiatalabb generáción fog múlni. „Minden kitüntetés az embert váratlanul éri. Ez is váratlanul ért, nagyon jól esett, mert 30 év munka van ebben. Az én munkám és a csapatnak a munkája. Ez egy elismerés, hogy jól dolgoztunk. Örömmel tölt el bennünket, hogy nagyon sok lakásban mi adjuk komfortot Szabadkán, Vajdaságban, egész Szerbiában. Nagyon sok intézmény fűtését, hűtését megoldottuk, funkcionál.”

Pannon RTV/Molnár Edvárd

Azokat a vállalkozásokat díjazták ezúttal, amelyek 2021-ben kiemelkedtek a többi cég közül. Mitar Nikolić, a Regionális Gazdasági Kamara vállalkozói parlamentjének elnöke: „Minden évben alaposan kísérjük, illetve az évben fellendülő cégek eredményeit figyeljük meg. Számunkra, a bizottságnak nagyon nehéz dolga volt a díjak odaítélésében. Remélem, hogy nem sértettük meg a magánszemélyeket és a cégeket.”

Mitar Nikolić hozzátette, elismerés jár minden vállalkozásnak, aki a koronavírus idején helyt áll, hiszen ez egy nehéz időszak, különösen a gazdaságban dolgozóknak.

Körzeti Gazdasági Kamara
elismerések
Aleksandar Basić
Apró Zoltán
Kern Csaba
Mitar Nikolić

Most

14:47, Frissítve: 16:38

Tejbajok

Egyre kevesebb a fejőstehén, és egyre több a probléma a tejjel Szerbiában.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.