Ugrás a tartalomra

Díjazták a legsikeresebb szabadkai cégeket

2021.12.23
15:35
2021.12.23
16:56
Forrás
Pannon RTV
Olyan cégeket jutalmaztak, amelyek 2021-ben kiemelkedtek tevékenységükkel. A rendezvényen a jubiláris díjakat is kiosztották.

Díjakat adott vállalkozásoknak a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara.

A régió gazdaságának fejlődésére gyakorolt kiemelt tevékenységéért kapott díjat több észak-bácskai cég. A szabadkai Jovište, a magyarkanizsai Visa-Prom és a topolyai Sat-Trakt vállalkozás is díjazva lett az eseményen. Külön elismerésben részesült Aleksandar Vasić, a szabadkai Adam-Šped System tulajdonosa. A rendezvényen olyan vállalkozásokat is elismertek, amelyek több évtizede léteznek és sikeresek.

Apró Zoltán, igazgató, Previ, Szabadka: „Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Körzeti Gazdasági Kamara elismerésben részesített bennünket. Ennek az alapja, hogy 30 éve dolgozunk szabadkai és észak-bácskai piacon. Remélem, hogy a következő 30 évben is ugyanilyen dinamikusak és sikeresek tudunk lenni.”

A szabadkai Cim Gas 30 éves munkáját is díjazták. Kern Csaba, a vállalkozás igazgatója elmondta, nagy elismerés ez számára, a jövőben is szeretné, ha a vállalkozása helyt állna a piacon, azonban ez már a fiatalabb generáción fog múlni. „Minden kitüntetés az embert váratlanul éri. Ez is váratlanul ért, nagyon jól esett, mert 30 év munka van ebben. Az én munkám és a csapatnak a munkája. Ez egy elismerés, hogy jól dolgoztunk. Örömmel tölt el bennünket, hogy nagyon sok lakásban mi adjuk komfortot Szabadkán, Vajdaságban, egész Szerbiában. Nagyon sok intézmény fűtését, hűtését megoldottuk, funkcionál.”

Azokat a vállalkozásokat díjazták ezúttal, amelyek 2021-ben kiemelkedtek a többi cég közül. Mitar Nikolić, a Regionális Gazdasági Kamara vállalkozói parlamentjének elnöke: „Minden évben alaposan kísérjük, illetve az évben fellendülő cégek eredményeit figyeljük meg. Számunkra, a bizottságnak nagyon nehéz dolga volt a díjak odaítélésében. Remélem, hogy nem sértettük meg a magánszemélyeket és a cégeket.”

Mitar Nikolić hozzátette, elismerés jár minden vállalkozásnak, aki a koronavírus idején helyt áll, hiszen ez egy nehéz időszak, különösen a gazdaságban dolgozóknak.

Körzeti Gazdasági Kamara
elismerések
Aleksandar Basić
Apró Zoltán
Kern Csaba
Mitar Nikolić

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.