Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Egy lépés az élelmiszeripari törvények összehangolása terén

2018-09-06
11:47
2018-09-06
11:57
Forrás
Magyar Szó
Az Innovatív Unió felé vezető úton Az európai élelmiszeripari törvények elnevezéssel tartottak szerdán műhelymunkát Újvidéken.

A cél a kutatók, az élelmiszeripari szakemberek és a fogyasztók összekötése, valamint az innovációs lehetőségek és az élelmiszeripar terén folyó kutatások fejlesztése - mondta Milica Pojić, az Élelmiszer-technológiai Tudományos Intézet munkatársa. Az élelmiszeripari vállalatok többsége az európai piacot veszi célba termékeinek értékesítésekor. A műhelymunka témája az élelmiszeripari törvények összehangolása, mert kötelezettségüknek érzik, hogy olyan élelmiszeripari termékeket állítsanak elő, amelyek összhangban vannak az európai uniós előírásokkal és törvényekkel.

Újvidék
élelmiszeripar
műhelymunka

Most

22:18

Vásároljunk online, jót tesz a bolygónak!

Az online vásárlás a hagyományos kereskedelemhez képest átlag 36 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár – hívta fel a figyelmet egy friss kutatás alapján a Prologis ipari és logisztikai ingatlanvállalat az MTI szerint.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.