Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Egyre több a közvetlen külföldi beruházás Szerbiában

2019-05-16
10:42
Forrás
Tanjug
A növekedés 14 százalékos az első négy hónapban, és az ilyen beruházások értéke elérte az 1,2 milliárd eurót - közölte Jorgovanka Tabaković, a Szerbiai Nemzeti Bank elnöke.

A bankkormányzó szerint ez annak a jele, hogy Szerbiában javult az üzleti környezet és a pénzügyi feltételek, valamint gyorsabban valósulhatnak meg az infrastrukturális projektek.

Jorgovanka Tabakovic

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.