Ugrás a tartalomra
Igor Mirovic a gyárban
Tanjug/Andrej Pap/nr

Hamarosan megkezdik Zomborban az első ipari park építését

2018-09-14
15:46
2018-09-14
16:24
Forrás
Pannon RTV
A nyugat-bácskai városban a szlovén tulajdonú Guma-S gyár 1,5 millió euró beruházásnak köszönhetően 75 embernek ad munkát.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke a gyárlátogatás kapcsán kifejtette, az ipari park további külföldi befektetőket fog vonzani a városba.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „Az első ipari park kiépítését fogjuk elkezdeni Zomborban. Minden szempontot figyelembe véve beszélek az ipari park kiépítéséről. Ez alatt utakra gondolok, valamint minden szükséges közműhálózatra a közvilágítást is beleértve, annak érdekében, hogy a greenfield-beruházások második hullámában további befektetőket tudjunk Zomborba vonzani.”

Zombor
ipari park
Igor Mirović
szlovén
Guma-S

Most

11:54, Frissítve: 12:00

Stabilizálták a Notre-Dame szerkezetét

Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, a tűzoltók pedig péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről.
10:43, Frissítve: 11:27

Eltűnnek a vizes élőhelyek

Továbbra is nagy gondot okoz a szárazság, nemcsak a mezőgazdaságban, hanem a vizes élőhelyek, az állóvizek megmaradását is veszélyezteti.
21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.