Ugrás a tartalomra
Igor Mirovic a gyárban
Tanjug/Andrej Pap/nr

Hamarosan megkezdik Zomborban az első ipari park építését

2018-09-14
15:46
2018-09-14
16:24
Forrás
Pannon RTV
A nyugat-bácskai városban a szlovén tulajdonú Guma-S gyár 1,5 millió euró beruházásnak köszönhetően 75 embernek ad munkát.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke a gyárlátogatás kapcsán kifejtette, az ipari park további külföldi befektetőket fog vonzani a városba.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „Az első ipari park kiépítését fogjuk elkezdeni Zomborban. Minden szempontot figyelembe véve beszélek az ipari park kiépítéséről. Ez alatt utakra gondolok, valamint minden szükséges közműhálózatra a közvilágítást is beleértve, annak érdekében, hogy a greenfield-beruházások második hullámában további befektetőket tudjunk Zomborba vonzani.”

Zombor
ipari park
Igor Mirović
szlovén
Guma-S

Most

19:54, Frissítve: 20:21

Haradinaj: A vámtarifák maradnak

A Szerbiából származó árura kivetett vámtarifák mindaddig érvényben maradnak, amíg nem születik egy mindent átfogó, kölcsönös megállapodás Koszovó elismeréséről - jelentette ki Ramush Haradinaj.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.