Ugrás a tartalomra
Igor Mirovic a gyárban
Tanjug/Andrej Pap/nr

Hamarosan megkezdik Zomborban az első ipari park építését

2018-09-14
15:46
2018-09-14
16:24
Forrás
Pannon RTV
A nyugat-bácskai városban a szlovén tulajdonú Guma-S gyár 1,5 millió euró beruházásnak köszönhetően 75 embernek ad munkát.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke a gyárlátogatás kapcsán kifejtette, az ipari park további külföldi befektetőket fog vonzani a városba.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „Az első ipari park kiépítését fogjuk elkezdeni Zomborban. Minden szempontot figyelembe véve beszélek az ipari park kiépítéséről. Ez alatt utakra gondolok, valamint minden szükséges közműhálózatra a közvilágítást is beleértve, annak érdekében, hogy a greenfield-beruházások második hullámában további befektetőket tudjunk Zomborba vonzani.”

Zombor
ipari park
Igor Mirović
szlovén
Guma-S

Most

17:55, Frissítve: 18:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

Traktor

Útlezárást szerveznek június 11-én, hétfőn

A Szerbiai Termelők Független Társulása egy órás figyelmeztető útlezárást szervez június 11-én, hétfőn reggel 8 óra 30 perckor. A megmozdulást az üzemanyag magas ára miatti elégedetlenség váltotta ki.