Ugrás a tartalomra

Hamarosan próbaüzem a szerb-bolgár gázösszekötőben

2023.12.02
10:41
Forrás
Tanjug
Néhány napon belül próbaüzembe helyezik a szerb-bolgár gázösszekötőt - jelentette be Dubravka Đedović Handanović szerb energiaügyi miniszter.

A minisztérium munkatársai már három hete a helyszínen, kivitelezőkkel és alvállalkozókkal együtt felügyelik a munkálatokat, hogy azokat időben befejezzék, és minden feltétel teljesüljön ahhoz, hogy a gázvezeték próbaüzeme elinduljon, ami várhatóan a következő napokban megtörténik - mondta Đedović Handanović a Tanjugnak. 

Szerbia
Bulgária
Dubravka Đedović Handanović

Most

13:11, Frissítve: 13:21

Tizenhatan vehették át diplomájukat Zentán

A kertész- és mezőgazdasági mérnök szakon végzett hallgatók diplomaosztóját a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zentai Konzultációs Központjában tartották. Az eseménynek a Pro Scientia Naturae Alapítvány Oktatási Központja adott otthont.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.