Ugrás a tartalomra
vgazda.com

Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

2021-01-20
12:30
Forrás
Pannon RTV
Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Az előadás-sorozat abból a célból valósul meg, hogy a vajdasági gazdatársadalom bővebb ismereteket szerezzen a vetés-előkészületekről, a támogatási rendszerről, az új technológiák alkalmazásának lehetőségeiről, valamint a legújabban kinemesített fajták és hibridek tulajdonságairól.

A gazdafórum első előadása csütörtökön, január 21-én 10 órakor kezdődik, a vendég Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár. A továbbiakban minden kedden és csütörtökön tíz órai kezdettel kísérhetők a szakmai beszámolók.

gazdafórum
online
Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
Pro Scientia

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.