Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundžić

Kedden ismerjük meg a gazdaság talpra állítását célzó intézkedéseket

2020-03-29
15:43
2020-03-29
15:57
Forrás
Tanjug
A szakértők szerint a koronavírus-járvány komoly világgazdasági válságot okozhat.

Kedden mutatja be azokat az intézkedéseket Aleksandar Vučić szerb államfő, amelyek a szerb gazdaság talpra állítását célozzák meg - erősítette meg a Tanjug hírügynökségnek a Köztársasági Elnöki Hivatal. Mint ismeretes, a koronavírus-járvány óriási kihívások elé állítja a világgazdaságot. A szerb elnök korábban azt nyilatkozta előzetesen a szerbiai intézkedésekről, hogy azok célja, hogy a járvány után talpra állítsák a szerbiai gazdaságot.

Aleksandar Vučić előzőleg azt ígérte, hogy az állam segíteni fog a bajba jutott vállalkozóknak. Továbbá elmondta, idő kell hozzá, hogy talpra álljon az ország. „Hatalmas visszaesésre számítunk a második negyedévben, viszont növekedés várható a tavalyi évhez képest a harmadik és a negyedik negyed esetében” - fogalmazott.

gazdaság
koronavírus
kár

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:42, Frissítve: 22:16

20 éves a Juhász zenekar

20 éves fennállását ünnepli a Juhász zenekar, 2000. májusában alakult a társulat. A zenekar az évek során Vajdaság egyik legismertebb, legkiemelkedőbb népzenei együttesévé nőtte ki magát.
18:58, Frissítve: 19:31

Kalmár Ferenc: Legyenek büszkék magyarságukra!

Szeressék, erősítsék és gyarapítsák családjaikat és hazánkat, Magyarországot és a Kárpát-medencét - üzeni a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából Kalmár Ferenc.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.