Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Leginkább húst, halat és tojást vásároltunk az elmúlt hetekben

2020.04.11
17:28
Forrás
Szerbiai RTV
Húst, halat és tojást vásároltak a legtöbbet a szerbiaiak az elmúlt két hétben - írja a szerb közmédia.

A Szerbiai Gazdasági Kamara adatai szerint ugyanakkor lisztet, olajat, cukrot és toalettpapírt az elmúlt napokban kevesebbet vásároltak az emberek. Az illetékesek szerint ez azt jelenti, hogy a járványhelyzet elején a pánikvásárlás volt a jellemző, mostanra azonban stabilizálódott a helyzet. A kamara illetékesei hangsúlyozzák, mindenből van elegendő, a piac ellátása pedig stabil, így a polgároknak nincs okuk az aggodalomra.

hús
hal

Most

07:03

Feszült, de békés volt az éjszaka Koszovóban

A koszovói különleges egység tagjait tegnap Koszovó északi részére vezényelték. A szerb lakosság több helyen tüntetett a rendőri intézkedés ellen. A ROSU tagjai könnygázt vetettek be a tüntetők feloszlatására.
18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.