Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Leginkább húst, halat és tojást vásároltunk az elmúlt hetekben

2020-04-11
17:28
Forrás
Szerbiai RTV
Húst, halat és tojást vásároltak a legtöbbet a szerbiaiak az elmúlt két hétben - írja a szerb közmédia.

A Szerbiai Gazdasági Kamara adatai szerint ugyanakkor lisztet, olajat, cukrot és toalettpapírt az elmúlt napokban kevesebbet vásároltak az emberek. Az illetékesek szerint ez azt jelenti, hogy a járványhelyzet elején a pánikvásárlás volt a jellemző, mostanra azonban stabilizálódott a helyzet. A kamara illetékesei hangsúlyozzák, mindenből van elegendő, a piac ellátása pedig stabil, így a polgároknak nincs okuk az aggodalomra.

hús
hal
tojás

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.