Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Legjobb Vajdaságból

2021.12.21
12:32
2021.12.21
17:36
Forrás
Pannon RTV
A tartomány területén az év első háromnegyedében az ipari termelés 5,4 százalékkal nőtt.

Összesen tizennyolc vállalkozás, cég és rendezvény kapta meg a Legjobb Vajdaságból címet. Az elismeréseket Nenad Ivanišević, tartományi gazdasági titkár, valamint Igor Mirović adta át.

A tartományi kormány elnöke az átadón elmondta: a mostani nehéz időszakban is Szerbia és Vajdaság gazdasági mutatói bizakodásra adnak okot. Kiemelte: a tartomány területén az év első háromnegyedében az ipari termelés 5, 4 százalékkal nőtt, míg 2,7 százalékkal többen dolgoznak, mint 2020-ban - mondta Mirović.

Pannon RTV

"Meggyőződésem, hogy ez az elismerés új motiváció lesz az önök számára, hogy még magasabb színvonalat hozzanak, és ezáltal még inkább hozzájáruljanak a gazdaságunkhoz. Meggyőződésem, hogy ez példa lesz mások számára is, hogy megpróbálják elérni azt a szintet, amiket önök már elértek. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az önök maximuma, hogy az ambícióik ennél még nagyobbak."

Legjobb Vajdaságból
cég
termék
Igor Mirović

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:52

Őrzöm a fogaimat, büszkén mosolygok

Május 3. hete a száj és fogak egészségének hete. Május 22-ig Szerbia-szerte felhívják a figyelmet a száj és a fogak egészségének fontosságára, hiszen ez is az általános egészségi állapot része.
12:47

Orbán Viktor bemutatta kormánya szerkezetét

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedd reggel bemutatta a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek kormánya szerkezetét, a minisztereket és ismertette feladataikat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Népszerű