Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Barda

Ljajić: A piac stabilitása megmarad

2020.04.04
09:58
2020.04.04
10:22
Forrás
Szerbiai RTV
Nyugodtak lehetünk, Szerbia piaci stabilitása a jövőben is megmarad - nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek Rasim Ljajić.

Az ellátás folyamatos, az árak stabilak maradnak - szögezte le. A szerb kereskedelmi miniszter hozzátette, hogy a liszt iránti kereslet most magasabb volt, mint a 1999-es bombázások idején. A liszt mellett az emberek egészségügyi papírt és eldobható borotvát vásároltak leginkább. Az élesztőből egy ideig hiány volt, ezt most a borsó váltotta fel. Ljajić kiemelte, hogy az alapélelmiszerekből továbbra sincs hiány, a hazai termelés kielégíti a vásárlói igényeket.

Rasim Ljajić
piac
stabil
ellátás
élesztő
borsó
alapvető élelmiszer

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.