Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Mali: Eltörlik a nyugdíjak ideiglenes csökkentéséről szóló törvényt az év végéig

2018-06-13
13:58
2018-06-13
16:43
Forrás
Szerbiai RTV
Siniša Mali, Szerbia pénzügyminisztere emellett bejelentette azt is, hogy az IMF képviselőivel sikerült megállapodni a közszférában dolgozók bérének emeléséről is.

Kijelentette: Szerbia minden feltételt teljesített annak érdekében, hogy júliusban pozitív választ kapjon az IMF-től. Emellett szeptemberben már azt is tudni lehet majd, hogy mekkora arányú fizetés- és nyugdíjemelésre lehet számítani. Új, nem pénzügyi, hanem tanácsadásra vonatkozó együttműködésről állapodott meg a szerb kormány és a Nemzetközi Valutaalap - közölte az IMF szerbiai küldöttsége. A harminc hónapra szóló megállapodást a valutaalap végrehajtó bizottsága várhatóan július közepén hagyja jóvá.

Siniša Mali
IMF

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.