Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Mali: Eltörlik a nyugdíjak ideiglenes csökkentéséről szóló törvényt az év végéig

2018-06-13
13:58
2018-06-13
16:43
Forrás
Szerbiai RTV
Siniša Mali, Szerbia pénzügyminisztere emellett bejelentette azt is, hogy az IMF képviselőivel sikerült megállapodni a közszférában dolgozók bérének emeléséről is.

Kijelentette: Szerbia minden feltételt teljesített annak érdekében, hogy júliusban pozitív választ kapjon az IMF-től. Emellett szeptemberben már azt is tudni lehet majd, hogy mekkora arányú fizetés- és nyugdíjemelésre lehet számítani. Új, nem pénzügyi, hanem tanácsadásra vonatkozó együttműködésről állapodott meg a szerb kormány és a Nemzetközi Valutaalap - közölte az IMF szerbiai küldöttsége. A harminc hónapra szóló megállapodást a valutaalap végrehajtó bizottsága várhatóan július közepén hagyja jóvá.

Siniša Mali
IMF

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.