Ugrás a tartalomra
Pixabay

Mali: Megkérdőjelezhetetlenek az eredmények Szerbiában

2019-12-15
14:03
Forrás
Alo, Tanjug
Csaknem öt százalékos a GDP-növekedés a harmadik negyedévben.

Az elmúlt néhány évben nagy eredményeket ért el Szerbia, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen - nyilatkozta Siniša Mali szerb pénzügyminiszter az Alo magazinnak. Azt mondta, az ország jelenlegi gazdasági helyzetét tekintve leszögezhetjük, felkészültünk a nehéz döntésekre, függetlenül a kormányzópártot ért hatásoktól. A sikeres pénzügyi konszolidációnak akár komoly, negatív következményei is lehettek volna Aleksandar Vučić államfőre nézve, az eredmények mégis magukért beszélnek - tette hozzá Mali. Azt mondta, Szerbia átvette Európában a vezető szerepet a gazdasági növekedés tekintetében, ami idén, a harmadik negyedévben 4,8 százalékot tett ki.

Siniša Mali
Szerbia
gazdasági növekedés
GDP-növekedés
eredmények

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.