Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Mától drágábbak a vonatjegyek Szerbiában

2021.04.10
13:25
2021.04.10
13:34
Forrás
Vajma
A jegyár-növekedésen kívül az ülőhelyfoglalás is drágul, amely az eddigi 110 helyett 120 dinárba fog kerülni - derül ki a Szerbiai Vasutak értesítéséből.

Azok, akik nem váltanak jegyet és mégis utaznak, továbbra is büntetésre számíthatnak, ennek összege az eddigi 5000 dinár helyett 6000 dinár lesz. Az április 10-e előtt vásárolt jegyek felhasználhatók azok érvényességi idejéig plusz ráfizetés nélkül. Az új árjegyzék az srbvoz.rs honlapon érhető el.

drágább
vonatjegy
Szerbiai Vasutak

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.