Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Megkezdődhet az elmaradt támogatások kifizetése az állattenyésztőknek

2021.04.26
21:06
2021.04.26
22:41
Forrás
Pannon RTV
Mezőgazdasági támogatásokkal és pályázatokkal is foglalkozott a Közügyek stábja.

A szerbiai költségvetés módosításával májusban megkezdődhet az elmaradt támogatások kifizetése az állattenyésztők számára. A mezőgazdasági termelők nagy része már több mint egy éve vár a pénzre. A 2019-ben átadott kérelmek alapján a támogatásokat még tavaly meg kellett volna kapniuk, de még semmi nem érkezett a számlájukra.

A mezőgazdasági minisztérium pedig újabb pályázatokat írt ki, elsősorban a családi gazdaságok támogatására. Erről, szubvenciókról és költségvetési eszközökről is nyilatkozott stábunknak Juhász Attila államtitkár Zentán.

állattenyésztés
Közügyek
támogatások

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően