Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A méhészeket is segíti a tartomány és a NALED

2019-12-05
15:39
2019-12-05
17:46
Forrás
Pannon RTV
Egy, a szerbiai méhek megóvását szorgalmazó dokumentumot is aláírtak a tartományi kormány és a Nemzeti Helyi Gazdaságfejlesztési Egyesülés azaz a NALED.

A felek az elmúlt időszakban számos területen értek el előrehaladást. Az idei találkozón a méhészet fejlesztését helyezték a középpontba. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke is a méhészeti fejlesztések terén elért eredményt méltatta: „A tartományi kormány, amely az általam vezetett kormány előtt működött mindössze 5 millió dinárt fordított a méhészet fejlesztésére Vajdaságban, mi pedig már, tudtommal elértük a 150, 160 millió dináros összeget, ami a méhészet támogatását illeti. A NALED segített bennünket abban, hogy erre az ágazatra összpontosítsunk, mi pedig a közös alapok munkájával megtettük a legtöbbet ami tőlünk telhető. Védelmi intézkedések és termelési ösztönzések által segítettünk, hogy ez az ágazat, amellyel korábban kevésbé foglalkoztunk, most mindannyiunk számára felismerhető legyen. ”

NALED
méhészet
tartományi kormány

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.