Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Mezőgazdasági vásárt tartanak Törökbecsén

2019-08-19
13:57
2019-08-19
18:57
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén tartják Törökbecsén a hagyományos Nagyboldogasszony-napi rendezvénysorozatot, amely keretében megrendezik a Poljo-fest mezőgazdasági vásárt is.

A rendezvényre nemcsak a környékből, hanem távolabbi vidékekről is várnak látogatókat, résztvevőket. Az esemény egyik kimagasló része a Poljo-fest mezőgazdasági vásár lesz. Több mint 40 mezőgépgyártó- és forgalmazó állítja ki portékáját, valamint munka közben is bemutatja az őszi talajművelés kapcsolható eszközeit.

Saša Maksimović, községi elnök: „Szeretnénk ismertetni mindazt, amire az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron, a terjedelme miatt, nincs lehetőség. Ilyen például a traktorok munka közbeni prezentációja, vagy a mezőgépek bemutatása, valamint különböző kerekasztalok, amelyek témától függően, a fiatal és az idősebb mezőgazdászoknak szólnak. Itt közvetlenül tehetnek fel kérdéseket a titkárság vagy a minisztérium illetékeseinek, valamint tanácsot kérhetnek, miként lehet segíteni a termelőkön. A Poljo-fest rendezvény a lehető legjobb hely a termelőkkel való kapcsolatépítésre.”

Poljo-fest
Törökbecse
Nagyboldogasszony
ünnep
mezőgazdasági vásár

Most

19:50

Az igazi 007-es ügynök

A titkos ügynök általában észrevétlenül, titokban végzi munkáját. Egyetlen világhírű ügynök tevékenységét ismeri szinte mindenki, ez pedig James Bond.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.