Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Mezőgazdasági vásárt tartanak Törökbecsén

2019-08-19
13:57
2019-08-19
18:57
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén tartják Törökbecsén a hagyományos Nagyboldogasszony-napi rendezvénysorozatot, amely keretében megrendezik a Poljo-fest mezőgazdasági vásárt is.

A rendezvényre nemcsak a környékből, hanem távolabbi vidékekről is várnak látogatókat, résztvevőket. Az esemény egyik kimagasló része a Poljo-fest mezőgazdasági vásár lesz. Több mint 40 mezőgépgyártó- és forgalmazó állítja ki portékáját, valamint munka közben is bemutatja az őszi talajművelés kapcsolható eszközeit.

Saša Maksimović, községi elnök: „Szeretnénk ismertetni mindazt, amire az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron, a terjedelme miatt, nincs lehetőség. Ilyen például a traktorok munka közbeni prezentációja, vagy a mezőgépek bemutatása, valamint különböző kerekasztalok, amelyek témától függően, a fiatal és az idősebb mezőgazdászoknak szólnak. Itt közvetlenül tehetnek fel kérdéseket a titkárság vagy a minisztérium illetékeseinek, valamint tanácsot kérhetnek, miként lehet segíteni a termelőkön. A Poljo-fest rendezvény a lehető legjobb hely a termelőkkel való kapcsolatépítésre.”

Poljo-fest
Törökbecse
Nagyboldogasszony
ünnep
mezőgazdasági vásár

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.