Ugrás a tartalomra
fotó: Tanjug/ Kabinet potpredsednice Vlade/ M.Mircetic

Mihajlović: Szerbia a különböző közlekedési lehetőségek összekötését fejleszti

2019-09-30
18:57
Forrás
Tanjug
A vasúthálózat és az autóutak fejlesztése vezet a fejlődéshez - jelentette ki Zorana Mihajlović miután megtekintette a Jajinci és Mala Krsna közötti vasútvonal felújítási munkálatait.

A szerb közműfejlesztési miniszter kiemelte: a különböző típusú közlekedési lehetőségek összekapcsolása az, amit ma Szerbia fejleszt. Mihajlović azt is hangsúlyozta, a vasút fejlesztésén is dolgoznak, azzal a céllal, hogy megfelelő vasúthálózatot biztosítsanak a teherforgalomnak. Ugyanis Szerbia a legrövidebb út kelet és nyugat között. Vissztettük a vasúthálózatot Európa térképére, ahogyan a közúti folyosókat is - húzta alá. A Jajinci – Mala Krsna vasút felújítása egyébként 39,2 millió euró. A vasúti pályák felújítása mellett a projekt magában foglalja hat megálló, három alagút és két híd építését is.

Zorana Mihajlović
közlekedés
fejlesztés
közműfejlesztés
infrastruktúra

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:41, Frissítve: 16:51

Újabb 704 okostábla a vajdasági iskoláknak

Lezárult a tartományi kormány okostáblát minden iskolába elnevezésű pályázata. Vajdaság-szerte 704 új okostáblát juttattak el az oktatási intézményekbe. Használatukat a báni palotában mutatták be.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.