Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Minden újabb szállítmány emeli az árat

2021.10.19
07:24
2021.10.19
07:32
Forrás
Szerbiai RTV
Egyre drágább a tüzelőanyag Szerbiában.

Ezúttal azok jártak jól, akik időben beszerezték a kályhába valót, ugyanis nyár vége óta folyamatos az áremelkedés - tudósít a szerb közmédia. Egy a sajtónak nyilatkozó belgrádi fatelep-tulajdonos elmondta, a fa ára legalább 30 százalékkal emelkedett. A drágulás nem kerülte el a vajdasági településeket sem. Nem csak a fa kerül többe, a szén és a pellet ára is jelentősen emelkedett az elmúlt időszakban. A szerb közmédia tudósításából az is kiderül, hogy sok helyen hiány van a telepeken a tüzelőanyagokból.

tüzelő
tüzifa
tüzelőanyag

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű