Ugrás a tartalomra
Certop Kft., Magyarkanizsa
Pannon RTV

A minőség számít!

2017-12-15
15:11
2017-12-15
18:08
Forrás
Pannon RTV/Lőrincz Attila
Nemzetközi érvényű akkreditációt vett át ma a Szerb Akkreditációs Testülettől a magyarkanizsai székhelyű Certop CO Kft. minőségtanúsítási cég, a budapesti Certop International Holding szerbiai tagja.

Az akkreditáció átadása kapcsán csütörtökön Szabadkán a Szerb Akkreditációs Testület és a Magyar Nemzeti Akkreditációs Hatóság együttműködési megállapodást írt alá. Devecz Miklós, főigazgató, Magyar Nemzeti Akkreditációs Hatóság, Budapest, Magyarország: „Minden ilyen bilaterális megállapodásnak a lényege, hogy azt a bizalmat felépítsük a két szervezet között, ami aztán egy jó alapot teremt arra, hogy ez a bizalom később az üzletre, az üzleti élet szereplőire is kiterjedjen.”

A Szerb Akkreditációs Testület nemzetközi érvényű akkreditációját Aco Janjićijević megbízott igazgató adta át Sándor Tibornak, a szerbiai Certop vezérigazgatójának. Sándor Tibor, vezérigazgató, Certop CO Kft., Magyarkanizsa: „A mai díszakkreditáció elnyerése ékes bizonyítéka annak, hogy jó úton haladunk, hogy a Certop olyan nemzetközileg elismert tanúsítványokat ad ki ügyfeleinek, amelyek megállják helyüket nemcsak a hazai, hanem a külhoni piacon is.”

A községi képviselő testület elnöke, Miloš Kravić úgy véli, a magyarkanizsai székhelyű Certop erősödése jól jöhet az itteni vállalatoknak és vállalkozóknak is. Miloš Kravić, elnök, Magyarkanizsa KKT: „Akik megfelelő termeléssel foglalkoznak, az európai vagy a világpiacon való megmaradásuk érdekében kénytelenek lesznek bevezetni a minőségtanúsítási és szabványrendszert, mert az teszi lehetővé számukra a kivitelt.”

A Certop Serbia időközben kiterjesztette tevékenységét a volt jugoszláv tagköztársaságokra, ezzel a dél-európai piacon az egyik vezető minőségtanúsító céggé vált.

Certop CO Kft.
Magyarkanizsa
akkreditáció
minőség

Most

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.